MattRent

Specialist på mattrengöring för företag och privatpersoner

Företag
Företag

Företag


Mattor på arbetsplatser utsätts för hårt slitage och samlar på sig mängder av damm, smuts och kvalster som normala städredskap inte rår på.

Vi hjälper idag såväl stora som små företag att djuprengöra kontorets / butikens mattor. Flertalet av våra kunder har ett städavtal och har ofta i tillägg till detta ett serviceavtal på lokalens entrémattor. Som en komplettering till detta rengör vi övriga mattor i mötesrum, receptionen eller gångmattor i korridorer, normalt 1-2 gånger per år. Regelbundet underhåll ökar mattors livslängd avsevärt.

Vi kan utföra punktinsatser alternativt teckna serviceavtal om underhåll med kundens önskade frekvens. Kvalster och dammallergi är idag ett växande problem varför vi rekommenderar en djuprengöring ca 1-2 gång per år.

Prislista


Mattor Pris exklusive specialrengöringsmedel
Matta, storlek upp till 5 kvm 800 kr
Matta, storlek 5-10 kvm 1120 kr
Vid speciella och extra svåra fläckar utgår det en extra kostnad på ca 100 kr per matta, för att täcka både extra nedlagd tid samt special rengöringsmedel.

Önskar Ni diskutera ett avtal för underhåll börjar vi med ett besök hos Er och skickar därefter en kostnadsuppskattning.

Har Ni frågor eller önskar få mer detaljerade prisuppgifter kontakta oss.

Fredrik Strandberg

Mobil: 070-290 60 54
Epost: fredrik@mattrent.se