MattRent

Specialist på mattrengöring för företag och privatpersoner

Priser


Vi utför husarbete vilket ger oss en möjlighet att ansöka om rutavdrag för dig som kund. Skatteavdraget motsvarar 50% av kostnaden och i prislistan till höger redovisar vi både ordinarie pris samt totalkostnaden för dig efter skattereduktionen är avdragen. Alla priser är inklusive moms.

Skattereduktionen motsvarar 50% av arbetskostnaden, vilket i vårt fall också är 50% av totalkostnaden. Om vår ansökan om skattereduktion avslås är du skyldig att betala fakturans totalbelopp inkl moms. Vid avslag av skatteavdrag betalar du ex 1000 kr istället för 500 kr för en matta upp till 5 kvm.


Prislista privatpersonBor Ni inom Höganäs, Helsingborgs, Ängelholms kommun tillkommer det inga reskostnader för dig som kund.

Alla priser är inklusive moms.


Mattor Pris efter rutavdrag Pris exklusive rutavdrag
Matta, storlek upp till 5 kvm 500 kr 1000 kr
Matta, storlek 5-10 kvm 700 kr 1400 kr
Vid ännu större mattor, pris enligt överenskommelse. Kontakta oss för prisuppgift.

Erbjudande


När vi är på plats har du möjlighet att beställa rengöring på ytterligare mattor med 50% rabatt på prislistan. Första mattan sker till normalt pris. Önskar du att vi rengör fler mattor väl på plats bjuder vi på 50% rabatt på resterande. En förutsättning är att vi ges möjlighet att utföra rengöringen vid samma besökstillfälle som ordinarie bokning.